Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Voorraadbeheerder

Bedrijfsomschrijving

Isero IJzerwaren Groep is 100% dochter van het beursgenoteerde Grafton plc. De groep wordt gevormd door Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Van der Winkel en Pijnenburg Bouw & Industrie en is de marktleider voor bouwbeslag, gereedschap en ijzerwaren in Nederland. Met een dicht netwerk van lokaal opererende vestigingen, een online vestiging en een centraal magazijn in Woerden richt Isero IJzerwaren Groep zich op de bouw-, onderhouds-, installatiebedrijven en industrie. De service en klantloyaliteit staan in de hele organisatie centraal. De organisatie is financieel zeer gezond en heeft een sterke groeiambitie. Isero IJzerwaren Groep onderneemt duurzaam en compenseert de CO2-uitstoot van haar verbruik aan gas, benzine, diesel en elektra.

Functieomschrijving

Isero IJzerwaren Groep heeft voor haar locatie in Woerden een vacature voor een

Voorraadbeheerder m/v

Fulltime

Over de functie van Voorraadbeheerder
‘Wij zijn op zoek naar een enthousiaste voorraadbeheerder (m/v), die al enige ervaring in een soortgelijke functie heeft opgedaan en binnen Isero wil doorgroeien. Als voorraadbeheerder maak je onderdeel uit van een dynamisch inkoopteam, waar je met 10 collega’s dagelijks ondersteuning verleent aan het DC, de vestigingen en bij projecten op de gebieden van category management, tactische inkoop, voorraadbeheer en databeheer. Plezier in je werk straal je uit naar je collega’s en zakenrelaties. We vinden bij Isero IJzerwaren Groep dat plezier in je werk een kernvoorwaarde is om de concurrentie voor te blijven.’, Remco Witteveen, Inkoop directeur Isero IJzerwaren Groep.

In een groeiende organisatie ben je als voorraadbeheerder de supply chain specialist. Jij bent dé professional die kennis van zaken heeft op het gebied van voorraadbeheer en logistiek en je voelt je prettig in een projectteam. Op basis van verkoopanalyses stel je de juiste voorraadparameters in de systemen van Slim4 en Microsoft Dynamics AX. Verder ondersteun je de strategisch inkopers bij het managen van de assortimenten, helpt bij de uitrol van nieuwe concepten en doet voorstellen voor kostenbesparingen.De standplaats van deze functie is het centraal DC in Woerden.De voorraadbeheerder wordt direct aangestuurd door de directeur inkoop.

Taken en verantwoordelijkheden
De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • analyseren van assortimenten en voorraadparameters;
 • analyseren van de supply chain;
 • beheren van voorraadparameters in AX en SLIM-4;
 • ondersteunen van strategisch inkopers en formulebeheerders;
 • opstellen en presenteren voorraadbeheerplannen;
 • rapporteren over de logistieke KPI’s;
 • als kerngebruiker SLIM-4 verantwoordelijk voor de functionaliteit van het pakket;
 • optimaliseren van processen.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in inkoop en logistiek;
 • Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent een ervaren gebruiker van het programma Slim4 van SlimStock;
 • Je bezit een sterk cijfermatig en commercieel inzicht en bent analytisch;
 • Je weet waar de kansen en bedreigingen zitten en reageert proactief;
 • Je communicatief sterk en kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team;
 • Je spreekt en schrijft naast uitstekend Nederlands ook goed Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Naast de basiselementen als een marktconform salaris, prima secundaire voorwaarden, goede pensioenregeling, eigen aankoopregeling, biedt Isero IJzerwaren Groep je een werkomgeving die het best te beschrijven valt als: Fris, leerzaam, solide, innovatief, prettig, leuk, collegiaal, proactief en boven alles met legio doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Bel voor meer informatie met 0348-421521.

Solliciteren op de functie van Voorraadbeheerder
Wil je solliciteren op deze functie? Laat dan je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina door te klikken op de Solliciteer button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Medewerker Voorraadbeheer, Voorraadbeheer, Magazijnbeheer, Productbeheer, Verkoopanalyse, Inkoop, Logistiek, Supply Chain, Databeheer, HBO0

Bezoek www.gerritse.nl voor meer informatie over de vacature Voorraadbeheerder of solliciteer online op de vacature Voorraadbeheerder.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link