Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Ben jij een energieke inkoopprofessional en op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke functie? Voor ons kantoor in Amersfoort zoeken wij een:

Adviseur Inkoop & Aanbesteden / Contractmanager
Fulltime – Amersfoort

De afdeling: Inkoop & Aanbesteden

Het team Inkoop & Aanbesteden analyseert de inkoopbehoeften van SRO en vertaalt dit in de juiste aanbestedingsstrategieën. Vervolgens draagt de afdeling zorg voor de begeleiding van de aanbestedingen die hieruit volgen. Hiermee levert de afdeling een belangrijke bijdrage aan de rechtmatigheid en doelmatigheid van de inkopen van SRO als aanbestedende dienst. Als inkoopprofessional vorm je samen met je collega Adviseur Inkoop & Aanbesteden een zelfsturend team. Je werkt over de volle breedte van SRO samen met alle mogelijke disciplines en niveaus binnen onze zeer diverse organisatie.

Wat houdt de functie in? 
Als Adviseur Inkoop & Aanbesteden / Contractmanager ondersteun je collega’s bij het gehele proces van de voorbereiding tot en met de realisatie en nazorg van (complexe) multidisciplinaire inkoop- en (Europese) aanbestedingsprojecten. Je bent medeverantwoordelijk voor de verdere professionalisering en automatisering van inkoop- en aanbestedingstrajecten binnen SRO. Hierbij kun je denken aan een actueel inkoopbeleid, een professioneel inkoopsysteem en een efficiënte aanbestedingskalender. Verder behoren tot je werkzaamheden:

  • Inventariseren van behoeften ten aanzien van inkoopaangelegenheden en dit vertalen in concrete Programma’s van Eisen en gedegen overeenkomsten;
  • Bewaken dat aanbestedingen binnen de gestelde planning en conform geldende wet- en regelgeving worden uitgevoerd;
  • Opstellen van managementinformatie m.b.t. aanbestedingen, contracten en de inkoopscan;
  • Zorgdragen voor de naleving van contractvoorwaarden (o.a. contracten vastgoed en facilitair).

Wie zoeken wij? 
Je beschikt over theoretische kennis en ervaring, waardoor je binnen afzienbare tijd in staat bent om invulling te geven aan deze functie. Je bent resultaatgericht, communiceert effectief, bevordert samenwerking en stimuleert verbetering. We zoeken iemand die beschikt over organisatiesensitiviteit en een visie. In je werk ben je ondernemend, accuraat, analytisch en overtuigend. Verder herken je jezelf in de volgende vereisten:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting, aangevuld met opleidingen op het gebied van inkoop, aanbesteden, contractmanagement, vastgoed en / of facilitair management;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken.

Wat bieden wij je?
Een uitdagende functie in een dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je arbeidsvoorwaarden zijn marktconform (CAO Vermo), met onder andere 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering en 1,5% levenslooptoeslag. Het betreft een contract voor 36 uur per week (4 om 5 dagen werken is mogelijk), in eerste instantie voor een jaar.

Kom jij ons team versterken?
Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan het profiel en onze criteria? Stuur dan vóór 28 mei 2018 je cv en motivatie via deze link. Graag nog wat extra informatie over deze vacature? Neem gerust contact op met Lysanne van Leusden, Adviseur Inkoop & Aanbesteden, via 033 – 888 1833.

Dit zijn wij: SRO 
SRO ondersteunt gemeentes bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sport, vrije tijd en beheer van maatschappelijk vastgoed. Daarmee stelt SRO sportverenigingen, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties in staat om hun maatschappelijke functie uit te oefenen. Ook verzorgt SRO diverse projecten en programma’s op het gebied van sport en bewegen. SRO beheert, onderhoudt en verhuurt niet alleen zwembaden, sportaccommodaties en maatschappelijk vastgoed, maar verzorgt ook de dienstverlening daaromheen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Vacature, fulltime, Adviseur Inkoop & Aanbesteden, contractmanager, Amersfoort, consultant, advies.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres