Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Outsourcingcontracten knellen vaak

Bedrijven komen steeds meer terug van hun te sterk op kostenreductie toegespitste outsourcingcontracten. Ze willen meer flexibiliteit en innovatie en zijn veelal van plan daartoe de bestaande contracten open te breken. Dat blijkt uit onderzoek van Gartner onder 200 managers van grote en middelgrote bedrijven.

Nederland. waar de groei van outsourcing met 3.1 procent op jaarbasis de ontwikkeling van het bruto nationaal product (1.6 procent) ruimschoots overschrijdt. wordt door Gartner getypeerd als ?fast follower? van het Angelsaksische voorbeeld. Alleen in Engeland. Duitsland en Oost-Europa groeit de markt voor uitbesteding van IT- en bedrijfsprocessen sneller.

Volledige artikel is hier te lezen
Bron: Automatiringsgids

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link