Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Rijksoverheid

De Rijksoverheid biedt als een van de grootste werkgevers van ons land een enorme diversiteit aan werk. Zo doen we inkopen voor 17 miljoen Nederlanders. Rijksinkopers zijn zich altijd bewust van deze impact en gaan voor de ‘best of breed’.

Grippr

Grippr levert interim e-inkoopprofessionals, geeft passend advies voor de volgende inkoopstap, en levert de P2P-inkoopsoftware om deze stap te borgen in organisaties.

Significant

Significant Synergy richt zich op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering voor organisaties op het snijvlak van markt en overheid. Specifiek op het onderwijs, de zorg, de decentrale overheid en het Rijk en de zelfstandige bestuursorganen.

CTM Solution

Distributeur van de CTM (Complete Tender Management) software. CTM is in Europa een van de leidende platformen voor eTender- en Contractmanagement services. 

ContractNow

De meest intuïtieve en winstverhogende contractmanagement software. Uitgegeven door Grippr.

Pro Mereor

Pro Mereor ondersteunt ruim 25 jaar onderwijs, zorg en overheid bij inkoopprofessionalisering. Pro Mereor heeft ervaring op het gebied van inkoop en Europees aanbesteden, gekoppeld aan specialistische kennis.

TenderSucces

Van nature winnaars van aanbestedingen!

Nevi

Hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management.

e-book

Gratis E-book 'Must Reads'

Schrijf je nu in voor de Inkoperscafé nieuwsbrief en ontvang het laatste inkoopnieuws in je mailbox.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres