Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Topman Fortis: Tot 450 miljoen besparingen op ICT door overname ABN AMRO

De overname van ABN Amro door het consortium moet voor Fortis besparingen tot 450 miljoen realiseren op het technologische vlak. Royal Bank of Scotland. Banco Santander en Fortis denken onder meer aan een gemeenschappelijk ict-platform.


Het bedrag vormt een deel van de geschatte gecombineerde synergiebesparing van 1.3 miljard euro. Dat zei Fortis CEO Jean-Paul Votron in een interview met het Belgische blad Forward.

Volgens Votron heeft het consortium de mogelijkheid om een ‘unieke technologische fabriek op te richten’. “Hoe verder we zullen gaan. hoe meer kansen zich zullen aandienen.” Votron wijst ook op de keerzijde. ICT speelt volgens hem een cruciale rol in het welslagen van het ABN Amro-project.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link