Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

5 nieuwe Directors voor Significant Groep

Advies- en onderzoeksbureau Significant Groep heeft per 1 januari 5 nieuwe Directors aangesteld. Vicky Drost, Michiel Blom, Rinke Meijer en Loudmilla Kok-Oomen zullen samen met de zeven aandeelhouders verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse leiding van de verschillende bedrijven van Significant Groep. Maarten de Schipper zal als Associate Director de opschaling van nieuwe venture Significant Data Analytics leiden.

De Schipper heeft zich voor een jaar aan Significant Groep verbonden. Hiervoor was hij partner bij Xomnia, een van de eerste data consultancy bedrijven in Nederland. Kok-Oomen, Meijer, Drost en Blom waren hiervoor al werkzaam bij Significant Groep.

Herstructurering
Significant Groep is bezig met een herstructurering naar een holding waarbinnen verschillende gespecialiseerde adviestakken in vier verschillende bv’s moeten worden ondergebracht. In deze context moet ook de aanstelling van de 5 nieuwe Directors worden gezien. Op dit moment bestaat Significant Groep nog uit drie bedrijven: APE, Significant en Inkopenvoor. De twee laatstgenoemden zijn partners van AanbestedingsCafé.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link