Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
31
01
19
Jon Jonoski
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Jon Jonoski
Dossier: Personalia
Soort:

5 nieuwe Directors voor Significant Groep

5 nieuwe Directors voor Significant Groep

Advies- en onderzoeksbureau Significant Groep heeft per 1 januari 5 nieuwe Directors aangesteld. Vicky Drost, Michiel Blom, Rinke Meijer en Loudmilla Kok-Oomen zullen samen met de zeven aandeelhouders verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse leiding van de verschillende bedrijven van Significant Groep. Maarten de Schipper zal als Associate Director de opschaling van nieuwe venture Significant Data Analytics leiden.

De Schipper heeft zich voor een jaar aan Significant Groep verbonden. Hiervoor was hij partner bij Xomnia, een van de eerste data consultancy bedrijven in Nederland. Kok-Oomen, Meijer, Drost en Blom waren hiervoor al werkzaam bij Significant Groep.

Herstructurering
Significant Groep is bezig met een herstructurering naar een holding waarbinnen verschillende gespecialiseerde adviestakken in vier verschillende bv’s moeten worden ondergebracht. In deze context moet ook de aanstelling van de 5 nieuwe Directors worden gezien. Op dit moment bestaat Significant Groep nog uit drie bedrijven: APE, Significant en Inkopenvoor. De twee laatstgenoemden zijn partners van AanbestedingsCafé.

Jon Jonoski
Door Jon Jonoski
Jon Jonoski is een enthousiaste journalist die zich graag verdiept in de wereld van inkoop en aanbestedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.