Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Aanbesteding ProRail voor spoorviaducten

ProRail is gestart met de aanbesteding voor de realisatie van twee viaducten over het spoor bij Gouda. Het gaat hierbij om twee spoor kruisende viaduct-dekken. Deze zijn nodig, omdat er twee provinciale wegen zijn aangelegd, die op twee punten de bestaande spoorlijnen tussen Gouda en Alphen aan den Rijn en tussen Gouda en Den Haag kruisen. Zo schrijft SpoortPro.nl.

De opdracht is onderdeel van een groter project van de provincie Zuid-Holland, waarbij een nieuw stelsel van regionale wegen de onveiligheid en de opstoppingen van de A12 bij Gouwe moeten verbeteren.

Verlaging bovenleiding
Een van de onderdelen van de werkzaamheden is de verlaging van de bovenleiding. Deze dient uitgevoerd te worden door een erkende spooraannemer met de erkenning ‘Spoorleiding en draagconstructies’. Wanneer de winnende partij deze erkenning niet bezit, dient hij voor deze werkzaamheden een erkende aannemer in te huren.

Tijdens Trein Vrije Periode
De werkzaamheden aan de spoorlijn Gouda – Alphen aan den Rijn worden uitgevoerd tijdens een 52-urige ‘Trein Vrije Periode’ (TVP) in de periode juni of juli 2016. Voor het werk aan de spoorlijn Gouda – Den Haag staat een 52-urige TVB en een 24-urige TVP gepland. Deze zullen in april en in juni of juli 2016 plaatsvinden.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link