Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Aanbesteding winnen? 'Lezen, lezen, lezen!'


In deze aflevering zitten we op de stoel van de inschrijver. Waar moet je als inschrijver op letten om een aanbesteding binnen te halen? Hoe schrijf je een winnende offerte? Wat moet je zeker níet doen en wat zijn de grootste frustraties bij het inschrijven op tenders? Ook als aanbestedende dienst wil je graag de beste offertes ontvangen. Wat kunnen zij doen om de beste deal binnen te halen? 

Marco Visser (TenderSucces) begeleidt bedrijven bij het winnen van aanbestedingen. Hij legt uit wat leuk is aan inschrijven op aanbestedingen en waar je op moet letten als je aanbestedingen wilt winnen. Daarna hoor je Natasja Hoogenboom (SalesTaalent). Zij weet alles over het schrijven van succesvolle offertes. Natasja heeft een aantal uitgangspunten waar een winnende offerte aan moet voldoen. Ook heeft ze een onverwachte tip voor iedere inschrijver.

Verder in deze aflevering het laatste aanbestedingsnieuws en een overzicht van de leukste events die – ondanks corona – gewoon doorgaan.

Linkjes:

Tenderhaven – https://www.tenderhaven.eu

Events:

PIANOo-congres
Nevi Kennissessie
Artikel Deal Wout Groeneveld
Digitale meet & Greet Significant Synergy
Meet & Greet Inschrijvers en Inkopers TenderSucces

Reactie, vraag of opmerkingen?

Vond je dit een leuke podcast? Vergeet de podcast niet te liken, te delen en je te abonneren. Heb je een vraag of opmerkingen? Stuur dan een mail naar: [email protected]. De leukste reactie belonen we met een verrassingspakket.

Informatie over partnering met podcast de Gunningsfactor?

Er zijn ook mogelijkheden om je product, dienst of bedrijf te promoten. Interesse? Stuur dan een mail naar: [email protected]

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link