Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Aanbieders positief over aanbestedingswebinars sociaal domein

De eerste webinars die aanbestedende diensten samen met het Programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein organiseerden voor aanbieders, waren volgens de deelnemers een succes. Aanbestedende diensten kunnen marktpartijen sinds kort informeren over algemene en specifieke zaken rondom een toekomstige aanbesteding, via webinars en e-learning. Die zijn door het Programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein en Aanbestedingskalender ontwikkeld.

Het Programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein helpt aanbestedende diensten aanbieders actief te informeren over toekomstige aanbestedingen. Alle geïnteresseerde marktpartijen kunnen aan de webinars deelnemen. Het is de bedoeling dat de webinars en bijpassende e-learningmodules ervoor zorgen dat goede aanbieders niet buiten de boot vallen bij een aanbesteding, bijvoorbeeld door het maken van fouten bij de inschrijving. De kosten voor het organiseren van de webinars zijn voor rekening voor het Programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein.

Het eerste webinar werd georganiseerd voor een aanbesteding van gemeentelijk samenwerkingsverband Bizob. Daarna volgde een webinar voor een aanbesteding van Serviceorganisatie Jeugd Zuid Holland Zuid, een regionaal samenwerkingsverband dat de inkoop van jeugdzorg in Zuid-Holland organiseert.

Informatie en feedback
In de webinars komen onder meer het inkoopproces, de implementatie van contracten en de opbouw van tarieven aan bod. Deelnemers vonden het prettig dat ze informatie over het aanbestedingsproces en de op handen zijnde aanbesteding krijgen. Daarnaast konden aanbieders feedback geven op de aanbestedingsprocedure. Daarmee kan de aanbestedende dienst deze in de toekomst verbeteren.

Het Programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein is nog op zoek naar aanbestedende diensten die marktpartijen op deze manier willen informeren over een aanbesteding die binnenkort start.

Bron: Inkoopsociaaldomein.nl

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link