Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Aankondigingen vanaf medio april pas na 48 uur op TenderNed

Omdat aankondigingen vanwege Europese richtlijnen eerst op Tender Electronic Daily (TED) gepubliceerd dienen te worden zullen aankondigingen vanaf medio april niet meer direct op TenderNed verschijnen. PIANOo raadt aanbestedende diensten daarom aan hun planning aan te passen.

Nu verschijnen aankondigingen direct op TenderNed. Als deze vanaf medio april eerst op TED gepubliceerd worden duurt het minstens 48 uur voor de aankondiging op TenderNed zichtbaar is. TED kan deze aankondigingen echter niet binnen 48 uur verwerken. TenderNed mag de aankondigingen alsnog na 48 uur publiceren op het eigen platform, ook al staan deze nog niet op TED.

In de praktijk zullen vooraankondigingen, aankondigingen van de opdracht, gegunde opdracht en vrijwillige transparantie vooraf, alsmede wijzigingen van opdrachten pas na 48 uur zichtbaar zijn. Alleen rectificaties en vroegtijdige beëindigingen zullen nog steeds direct op TenderNed verschijnen.

Om inschrijvers voldoende tijd te geven raadt PIANOo aanbestedende diensten aan voortaan de datum van publicatie aan te houden in plaats van de datum van verzending.

Bron: PIANOo.nl

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link