Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelenTenderSucces - Van nature winnaars van aanbestedingen!

Laat maar zien!Het tweede VALUE Magazine staat in het teken van het creëren van waarde en het verminderen van kosten. Lees 'm nu!

Dat wil ik!Heeft u een adviesvraag of zoekt u interim inkopers?

Neem eens een kijkje op onze websiteInkooptraining volgen?

Bekijk hier ons aanbodThuis leren? Nevi biedt vele mogelijkheden

Meer informatieHeb jij een haat/liefde verhouding met tenderen? 10+1 tips om meer tenders te winnen in minder tijd

Download de whitepaperDe acht belangrijkste ontwikkelingen in de zorgsector lees je in het nieuwste Zorgrapport van Supply Value.

Download 'm hierCTM Solution - Begeleidt je eenvoudig door alle onderdelen van een aanvraag of aanbesteding

Ik wil meer informatieUw inschrijvingen op aanbestedingen kansrijk, makkelijk, overzichtelijk en leerzaam maken? Dat begint bij het inschakelen van de juiste mensen.

Lees meerInteresse in het vakgebied inkoop binnen de Rijksoverheid?

Ja, ik wil graag updates ontvangenSnel antwoord op een dringende vraag? Het Nevi Kennislab biedt altijd relevante & actuele inkoopkennis.

Ja, dat wil ik!Het voorbereiden van een aanbesteding is een complex proces dat vaak tot wel 9 maanden kan duren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit sneller kan.

Lees meer over onze aanpakInspirerende inkoop webinars voor jou

Meer informatieLaat je inspireren en stimuleren door jouw inkoopcollega’s. Neem snel een kijkje op de Nevi Online Community!

Meer informatieDoe deze handige online quick scan! Bekijk het resultaat en ontdek snel en eenvoudig via een overzichtelijk dashboard waar uw verbeterpunten zitten!

Doe de inkoopscanHét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management.

Sluit je aan!
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres