Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelenHeeft u een adviesvraag of zoekt u interim inkopers?

Neem eens een kijkje op onze websiteCTM Solution - Begeleidt je eenvoudig door alle onderdelen van een aanvraag of aanbesteding

Ik wil meer informatieHet voorbereiden van een aanbesteding is een complex proces dat vaak tot wel 9 maanden kan duren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit sneller kan.

Lees meer over onze aanpakHeb jij een haat/liefde verhouding met tenderen? 10+1 tips om meer tenders te winnen in minder tijd

Download de whitepaperDe bezieling die mensen bij Significant Synergy delen is de wil en het enthousiasme om collega’s en organisaties te helpen groeien.

Ontmoet ons teamBij Significant werken we met gespecialiseerde teams op het gebied van beleidsonderzoek, organisatieadvies en inkoopdienstverlening rond alle thema's die er op dit moment maatschappelijk toe doen.

Maak kennis met de magie van synergieInkooptraining volgen?

Bekijk hier ons aanbodTeamleden gezocht met een drive om écht impact te maken.

Ja, ik wil ertoe doenDoe deze handige online quick scan! Bekijk het resultaat en ontdek snel en eenvoudig via een overzichtelijk dashboard waar uw verbeterpunten zitten!

Doe de inkoopscanHet tweede VALUE Magazine staat in het teken van het creëren van waarde en het verminderen van kosten. Lees 'm nu!

Dat wil ik!De acht belangrijkste ontwikkelingen in de zorgsector lees je in het nieuwste Zorgrapport van Supply Value.

Download 'm hierTaakgericht werken als bekostigingsvariant

Lees hier de blogEr zit altijd meer in samenwerking. Met die dagelijkse mentaliteit werken we aan de beste samenwerkingsoplossingen voor onze opdrachtgevers.

Zin om samen te werken?Interesse in het vakgebied inkoop binnen de Rijksoverheid?

Ja, ik wil graag updates ontvangenRelevante jurisprudentie van onze aanbestedingsspecialisten.

Lees hier de casus van augustus
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link