Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelenInspirerende inkoop webinars voor jou

Meer informatieInkooptraining volgen?

Bekijk hier ons aanbodHet voorbereiden van een aanbesteding is een complex proces dat vaak tot wel 9 maanden kan duren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit sneller kan.

Lees meer over onze aanpakHét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management.

Sluit je aan!TenderSucces - Van nature winnaars van aanbestedingen!

Laat maar zien!Thuis leren? Nevi biedt vele mogelijkheden

Meer informatieDe acht belangrijkste ontwikkelingen in de zorgsector lees je in het nieuwste Zorgrapport van Supply Value.

Download 'm hierUw inschrijvingen op aanbestedingen kansrijk, makkelijk, overzichtelijk en leerzaam maken? Dat begint bij het inschakelen van de juiste mensen.

Lees meerDoe deze handige online quick scan! Bekijk het resultaat en ontdek snel en eenvoudig via een overzichtelijk dashboard waar uw verbeterpunten zitten!

Doe de inkoopscanCTM Solution - Begeleidt je eenvoudig door alle onderdelen van een aanvraag of aanbesteding

Ik wil meer informatieSnel antwoord op een dringende vraag? Het Nevi Kennislab biedt altijd relevante & actuele inkoopkennis.

Ja, dat wil ik!Heeft u een adviesvraag of zoekt u interim inkopers?

Neem eens een kijkje op onze websiteInteresse in het vakgebied inkoop binnen de Rijksoverheid?

Ja, ik wil graag updates ontvangenHet tweede VALUE Magazine staat in het teken van het creëren van waarde en het verminderen van kosten. Lees 'm nu!

Dat wil ik!Laat je inspireren en stimuleren door jouw inkoopcollega’s. Neem snel een kijkje op de Nevi Online Community!

Meer informatie
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres