Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Adjust 6e keer op rij FD Gazellen Award én 47ste in de top 100

Adviesbureau Adjust heeft wederom de FD Gazellen Award weten te winnen. De daarbij behorende award heeft Adjust inmiddels in ontvangst genomen. Zeer trots is Adjust op het feit dat het de 6e op rij is. Daarnaast is Adjust opgenomen in de top 100 van snelst groeiende bedrijven en staat er op de 47ste plek.

Guido Winnink (directeur) zegt: ”De groei is een afgeleide van wie wij zijn en waar we voor staan. Dat is met hart en ziel adviseren en daarbij altijd oog houdend voor de omgeving. Dit in combinatie met onze diepgaande kennis maakt dat we blijven groeien en voorop lopen. “

Dit jaar keek het Financieel Dagblad niet alleen naar groei in omvang, maar ook naar de financiële stabiliteit. Ook wogen personeelsgroei en winstmarge voor het eerst mee in de beoordeling. De eis dat bedrijven hun omzet met ten minste 20% hebben verhoogd in voorbije 3 boekjaren bleef hetzelfde.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link