Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Adjust en MediQuest lanceren Roadmap Resultaatsturing

Adjust en MediQuest hebben op 1 december gezamenlijk de Roadmap Resultaatsturing gelanceerd. De Roadmap Resultaatsturing is een methode die gemeenten ondersteunt bij de ontwikkeling van hun visie en aanpak rondom het meten van kwaliteit van zorg en ondersteuning. Belangrijk hierbij is de samenwerking tussen gemeente, aanbieders van zorg en ondersteuning en inwoners.

De Roadmap Resultaatsturing levert resultaat op drie vlakken. Een gemeente kan het effect van Jeugd- en WMO-beleid beter meten en sturen, doordat zij concrete kwaliteitsindicatoren in handen krijgt. Aanbieders kunnen daarnaast hun zorgaanbod sneller evalueren en bijstellen, omdat zij een kortcyclisch inzicht krijgen in de ervaring van inwoners. Inwoners krijgen tot slot de beschikking over een duidelijk overzicht van het zorgaanbod. Hierin staat onder andere heldere informatie over kwaliteit en kosten van de zorg. Hierdoor krijgen inwoners de mogelijkheid zelfredzamer te zijn en kunnen ze zelf bepalen welke zorg en ondersteuning zij willen ontvangen.

Samenwerken
Adjust is een inkoopadviesbureau en streeft naar een optimale synergie tussen inkoopstrategie en gemeentelijk beleid. MediQuest is een onderzoeksbureau, opgericht omdat er marktwerking in de gezondheidszorg ontstond. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat inzicht in kwaliteit de manier is om zorg en ondersteuning van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs aan te bieden en zijn daarom deze samenwerking gestart.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres