Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Amsterdam breidt contract catering Sodexo uit

De gemeente Amsterdam en cateringsbedrijf Sodexo hebben hun samenwerking uitgebreid met 12 locaties. [slide]De twee organisaties zijn een nieuw tweejarig contract aangegaan voor de volledige cateringdienstverlening voor de 18 kantoor- en werflocaties van de gemeente. Voor 6 locaties verzorgde Sodexo al de catering,aldus Facto.

Aan het nieuwe contract is een Europese aanbesteding vooraf gegaan. De offertes zijn beoordeeld door een multidisciplinair beoordelingsteam vanuit de vakgebieden Duurzaamheid, Management en Inkoop.

Invulling MVO
In het cateringcontract met Sodexo wordt op grote schaal invulling gegeven aan Social Return. Daarbij wordt er ook een duurzaam en gezond assortiment gevoerd. Sodexo heeft een plan van aanpak opgesteld om een maximale duurzame inkoop voor cateringproducten en middelen te behalen en afval, derving en milieubelasting te reduceren. Via dit plan groeien de medewerkers van de gemeente Amsterdam mee in de duurzaamheidswens van de gemeente Amsterdam.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link