Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

'Bakkers maken misbruik van hoge graanprijs'

De Nederlandse Akkerbouw Vakbond (NAV) beschuldigt bakkers. supermarkten en de meelindustrie van misbruik van de hoge graanprijs.Volgens de NAV is de prijs van brood met een onevenredig percentage gestegen. NAV-voorzitter Hanny van Beek-van Geel stelt dat de graanprijsstijging een broodprijsstijging van ongeveer tien eurocent toelaat. In de praktijk ging de prijs van brood volgens de NAV met tientallen centen omhoog. Bij een daling van de graanprijs zou de broodprijs niet meedalen.

De Nederlandse Brood en Banketbakkers Ondernemers Vereniging (NBOV) noemt de beschuldiging van de NAV onzin. Zij wijst op de invloed van de prijsstijging van andere ingrediënten. zoals boter en melkpoeder.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link