Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Ballast Nedam wint definitief gunning sportcomplex

Ballast Nedam en Kuijpers hebben definitief de aanbesteding gewonnen voor de nieuwbouw van de Sportcampus Zuiderpark.[slide] De gemeente Den Haag en De Haagse Hogeschool gunnen het contract van circa 47 miljoen euro. Ballast Nedam verzorgt het bouwkundige deel en Kuijpers is verantwoordelijk voor de installatietechnische werkzaamheden. 

De Sportcampus Zuiderpark is een initiatief van de gemeente Den Haag en De Haagse Hogeschool om op de plaats van het oude ADO-stadion een unieke locatie te vestigen voor sport, onderwijs en bewegen.Er komt een nieuw sportcomplex van ruim 30.000 m², dat voor het grootste deel bestaat uit gemeentelijke sporthallen, de nieuwe huisvesting van de opleidingen HALO en Sportmanagement van De Haagse Hogeschool en een dependance voor de sportopleidingen van het ROC Mondriaan. Het uitgangspunt van het nieuwe complex is om een CO2-neutraal gebouw te realiseren, schrijft Cobouw.

Het complex omvat onder meer een topsporthal met een tribunecapaciteit voor circa 3.500 toeschouwers, twee breedtesporthallen, een hal voor beachvolleybal en beachsoccer, een turnhal, een danszaal, een dojo voor oosterse vechtsporten, gymzalen, collegezalen en project- en onderzoekruimten met alle bijbehorende voorzieningen en faciliteiten. De bouw start in april 2015 en de Sportcampus Zuiderpark zal in augustus 2016 worden opgeleverd.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link