Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Belgische overheid maakt werk van e-procurement

Buurland België maakt vanaf 1 januari 2013 gebruik van e-Procurement. Het intekenen op overheidsopdrachten van de federale overheid kan dan ook online.

Alle processen en transacties van de overheidsopdrachten kunnen dan via het web verricht worden. Ook offertes voor open procedures, beperkte procedures en onderhandelingsprocedures met bekendmaking kunnen via e-Procurement worden ingediend.

Promotie
Vanaf volgend jaar starten de Belgische overheidsdiensten ook met de promotie hiervan. Dit doen ze door op hun portalen en websites het logo en de link van e-Procurement te plaatsen. Ook wordt het gebruik van online inkopen gegeneraliseerd voor aankondigingen via e-Notification. Dit onderdeel van e-Procurement is het platform waarop overheidsdiensten aankondigingen kunnen publiceren in het Bulletin der Aanbestedingen.

Voordelen
Vooral op administratief vlak biedt online inkopen veel voordelen, net als op het gebied van duurzame ontwikkeling en de transparantie van procedures.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link