Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Centralpoint wint aanbesteding bij Fontys

Fontys Hogescholen heeft Centralpoint geselecteerd als contractpartner voor de levering van kleine it-middelen en smartphones.[slide] Dit gebeurde op basis van de Europese aanbesteding. Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met een optie tot verlenging van twee keer een jaar, aldus Computable. De jaarlijkse bestedingen in dit contract bedroegen de afgelopen jaren gemiddeld 750.000 euro per jaar.

Fontys heeft gekozen voor een contractvorm waarbij één contractpartner Fontys voorziet van smartphones en accessoires, harddisks, video en fotocamera’s, IP-telefonie toestellen en accessoires, discs, printers en overige it-hardware.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties (2)

aanbestedingscafe gebruiker 25 november 2014 16:15 uur

Ik vind het artikel wel erg algemeen, wat is nu precies het nieuws achter dit bericht?

aanbestedingscafe gebruiker 25 november 2014 16:13 uur

Je moet wel heel veel "kleine" hardware kopen om jaarlijks aan dit bedrag te komen....

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link