Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Cofely voert onderhoud Erasmus Universiteit uit

Technische dienstverlener Cofely gaat het onderhoud en beheer voor de gebouwen (ruim 224.000 m²) van Erasmus Universiteit Rotterdam verzorgen. [slide]De dienstverlener is verworven via een Europese aanbesteding en het prestatiecontract is op 1 maart 2015 ingegaan. Het gaat om een contract van 5 jaar, met de intentie om twee keer te verlengen tot 15 jaar. De overeenkomst heeft een contractwaarde van circa 6 miljoen euro, zo schrijft Facto.

De gunning omvat een strategische samenwerking, waarbij Cofely de universiteit ontzorgt op alle onderdelen van gebouwonderhoud en beheer. Cofely zal de universiteit daarbij ook helpen in het behalen van de doelstellingen op het gebied van energiebesparing.

Systeemgerichte contractbeheersing
Kenmerkend voor het contract is de wijze waarop de Erasmus Universiteit de gecontracteerde prestaties wil managen. Er wordt gewerkt met de methode van systeemgerichte contractbeheersing. Cofely hanteert haar eigen kwaliteitsmanagementsysteem en maakt daarnaast voor de universiteit alle prestaties inclusief bewijsvoering inzichtelijk in het facilitair management informatie systeem van de universiteit.

Energiebesparing
Erasmus heeft als doelstelling om in 2020 een energiebesparing van 30% ten opzichte van 2005 te realiseren. De bijdrage van Cofely wordt geleverd via een energieprestatiecontract. De universiteit gaat Cofely’s Engergy Navigator inzetten om snel inzicht te krijgen in de energieprestaties van de gebouwen en installaties. Op basis van deze analyse kunnen er kostenbesparende maatregelen genomen worden.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres