Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Coronavirus: oproep inschrijftermijn aanbestedingen te verruimen

Expertisecentrum PIANOo roept op inschrijftermijnen van lopende aanbestedingen te verruimen in verband met het coronavirus.

“PIANOo adviseert aanbestedende diensten hun lopende aanbestedingen te bekijken en te bepalen of de coronacrisis invloed heeft op hun aanbestedingsprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verlengen van eventueel gestelde termijnen”, is te lezen op de website van PIANOo.

Thuiswerken
Omdat veel mensen in verband met het coronavirus thuis werken kan het volgens het Expertisecentrum Aanbesteden lastiger zijn in teamverband een aanmelding of inschrijving tot stand te brengen. Indien aanbestedende diensten hier gehoor aan willen geven, dienen zij alle betrokken partijen gelijktijdig dezelfde informatie verstrekken. Daar hoort in het geval van een Europese aanbesteding of een nationale procedure met voorafgaande bekendmaking, een rectificatie in TenderNed bij.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link