Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

De raad wil circulair? 'Neem de tijd!'


In de raadsvergadering is besloten dat de aanbesteding circulair moet. Maar wat is dat precies en hoe pak je dat aan? In deze aflevering staan aanbestedingen centraal die duurzaam moeten. Niemand is tegen een beter milieu, toch? Waar moet je dan op letten? Is het alleen een kwestie van meer geld, of komt er meer bij kijken? We praten met Ivo Bonajo (Ministerie van BZK) en Koen Spekreijse (Significant Synergy) over de beren op de weg. Hoe schiet je die? Waar haal je kennis vandaan en wat moet je zeker niet doen?

Verder in deze aflevering het laatste aanbestedingsnieuws en een overzicht van de leukste events die – ondanks corona – gewoon doorgaan.

Linkjes:
Inkopen met Impact – https://www.rijksoverheid.nl/documenten/rapporten/2019/10/28/inkopen-met-impact

Events:
NEVI’s CPO debat: https://nevi.nl/evenementen/nevi-cpo-debat
Aanbesteden in 10 dagen: https://www.supplyvalue.nl/product/aanbesteding-in-10-dagen/

Reactie, vraag of opmerkingen?
Vond je dit een leuke podcast? Vergeet de podcast niet te liken en te delen en je te abonneren. Heb je een vraag of opmerkingen, stuur dan een mail naar: [email protected]. De leukste reactie belonen we met een verrassingspakket.

Informatie over partnering met podcast de Gunningsfactor?
Er zijn ook mogelijkheden om je product, dienst of bedrijf te promoten. Interesse? Stuur dan een mail naar: [email protected]

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link