Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Defensie: 'aanbestedingen digitaal door Negometrix'

Defensie heeft een langjarige overeenkomst met Negometrix getekend om inkoop en aanbesteden te digitaliseren. Zij kwam tot deze keuze na een selectieprocedure van ruim een jaar.

Honderden medewerkers zijn betrokken bij het aanbesteden en inkopen van onder meer wapensystemen, herbevoorrading, onderhoud, logistieke en facilitaire diensten en medische apparatuur.

Meer controle
Volledige overschakeling zal volgens Defensie ongeveer een jaar in beslag gaan nemen. Zo schrijft de krijgsmacht in haar persbericht: “Door het digitaliseren van workflows wordt de werklast gereduceerd, de kans op fouten verlaagd, en meer controle verkregen op de essentiële inkooptaak binnen Defensie.”

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties (4)

aanbestedingscafe gebruiker 3 juli 2015 09:33 uur

TenderNed is NIET verplicht te gebruiken als inkoop tool. Alleen de aankondigingen moeten er op staan. Voor indienen en vergelijken van offertes kiezen publieke opdrachtgevers vaak andere platforms zoals Negometrix.

aanbestedingscafe gebruiker 3 juli 2015 09:27 uur

Is begonnen met een publicatie op TenderNed op 25/9/2014. Er zijn een 10-tal bedrijven op afgekomen. Documenten zijn nog op TenderNed te vinden.

aanbestedingscafe gebruiker 1 juli 2015 18:54 uur

Is dit wel aanbesteed en waarom geen (verplicht) gebruik van tenderned

aanbestedingscafe gebruiker 1 juli 2015 18:52 uur

Hoeveel jaar en is dit wel aanbesteed? Waarom wordt niet het (verplichte) tenderned gebruikt?

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres