Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Digitaal factureren via e-Billing

Leveranciers stellen hogere eisen aan de aanlevering van facturen en hier spelen de leveranciers op in door gebruik te maken van digitale facturering: e-Billing. Dit is het digitaal presenteren en distribueren van facturen en zorgt voor een substantiële kostenreductie. Bij de nieuwste toepassingen is het mogelijk om facturen interactief af te handelen. Via het web van de afnemer zijn de facturen te vinden en kan de afnemer diverse andere zaken ook via het web regelen. zoals klachtenafhandeling. rapportage en analyse.

De toevoegde waarde van e-Billing bestaat eruit dat diverse functionaliteiten snel kunnen worden toegevoegd. de facturen kunnen in diverse formats worden gedownload en opgeslagen voor de boekhouding. fouten bij de invoer worden verminderd en het is mogelijk om online vragen te stellen voor ondersteuning.

Voor leveranciers is het wel belangrijk om voor het starten van e-Billing te bepalen met wat voor type klanten ze te maken hebben. Voor zakelijke klanten heeft het een veel grotere toegevoegde waarde dan voor uitsluitend consumenten. Daarnaast is het ook van belang of het enkel nationaal of internationaal wordt gebruikt. e-Billing is interessant voor alle bedrijven die facturen versturen. Het versturen van papieren facturen kost al snel tussen de ??n en vijftien euro. aan arbeidsuren. papier etc. Behalve de directe besparingen blijken er ook voordelen op langere termijn te zijn. Informatie is digitaal snel beschikbaar. door het verkeer naar de website kan de aandacht worden gevestigd op andere diensten en er is extra mogelijkheid om elektronisch contact te onderhouden met de klant.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link