Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Duurzaam Inkopen Prijs 2003 uitgereikt

Vorige week werd de Duurzaam Inkopen Prijs 2003 uitgereikt aan twee overheidsorganisaties die dit jaar de meest aansprekende duurzame inkoopinitiatieven namen.De eerste prijs ging naar de gemeente Assen als initiatiefnemer voor het project Liberalisering Energiemarkt Drenthe. In samenwerking met 10 andere Drentse gemeenten en de provincie Drente beoogt dit project de gezamenlijke inkoop van 100% groene stroom en een groot aantal energiebesparende activiteiten in de provincie Drente.
De tweede prijs werd uitgereikt aan de gemeente Alkmaar voor haar initiatief om bij de inkoop van kantoorapparatuur en de aanbesteding van bedrijfskleding en Openbaar Vervoer milieuaspecten waar mogelijk te integreren bij de inkoop.

Bron: FactoMedia

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link