Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

e-Learning aanbesteden sociaal domein beschikbaar voor aanbieders

Het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein stelt vier gratis e-learning modules beschikbaar voor aanbieders die werkzaam zijn in het sociaal domein. De modules zijn ontwikkeld in samenwerking met NIAC.

De modules zijn bedoeld om kennis over aanbesteden bij aanbieders te vergroten en de kans te verkleinen dat goede aanbieders buiten de boot vallen door een ongeldige inschrijving. Daarnaast moeten aanbieders na het volgen van de e-learning beter in kunnen spelen op de wensen van gemeenten.

De vier modules behandelen de volgende thema’s aan de hand van een mix van theorie en praktijkvoorbeelden:

  • Module 1: Hoe werkt een gemeente bij het inkopen van zorg?
  • Module 2: Inschrijven op aanbestedingen.
  • Module 3: Onderscheidend vermogen in aanbestedingen.
  • Module 4: Uniform Europees Aanbestedingsdocument lezen en invullen.

Het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein biedt ook e-learning aan voor ambtenaren die bij een gemeente werken: e-learning modules Inkoop Jeugdwet en Wmo 2015.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link