Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Eerste aanbesteding volgens innovatiepartnerschap is een feit

De eerste aanbestedingsprocedure volgens het innovatiepartnerschap in Europa is een feit. Het Deense Market Development Fund startte de procedure samen met drie Deense gemeenten. Het doel van de aanbesteding was het ontwikkelen van een methode om het uitdrogen van ouderen te monitoren. De gemeenten kunnen na de ontwikkelingsfase de oplossingen op grote schaal inkopen, schrijft PIANOo.

Het project is gericht op het ontwikkelen van een monitoringstechnologie die uitdrogingsverschijnselen bij ouderen in een vroeg stadium signaleert en zo ziekenhuisbezoeken kan voorkomen.

Workshops
Het Deense Market Development Fund organiseerde voorafgaand aan de aanbesteding een marktconsultatie in de vorm van workshops. De uitkomsten van de workshops zijn meegenomen in de uitvraag. De geraamde waarde van het innovatiepartnerschap is 79 miljoen Deense kronen (10 miljoen euro).

Beoordeling
De voorstellen zullen worden beoordeeld op de impact op de beschreven uitdaging, het maatschappelijk potentieel, risicomanagement, planning en de prijs. De ontwikkelfase zal in 2017 starten en de commerciële fase in 2019.

Partner van Aanbestedingscafé
Partner van Aanbestedingscafé

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres