Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
05
08
16
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Aanbesteden
Soort:

Eerste aanbesteding volgens innovatiepartnerschap is een feit

Eerste aanbesteding volgens innovatiepartnerschap is een feit

De eerste aanbestedingsprocedure volgens het innovatiepartnerschap in Europa is een feit. Het Deense Market Development Fund startte de procedure samen met drie Deense gemeenten. Het doel van de aanbesteding was het ontwikkelen van een methode om het uitdrogen van ouderen te monitoren. De gemeenten kunnen na de ontwikkelingsfase de oplossingen op grote schaal inkopen, schrijft PIANOo.

Het project is gericht op het ontwikkelen van een monitoringstechnologie die uitdrogingsverschijnselen bij ouderen in een vroeg stadium signaleert en zo ziekenhuisbezoeken kan voorkomen.

Workshops
Het Deense Market Development Fund organiseerde voorafgaand aan de aanbesteding een marktconsultatie in de vorm van workshops. De uitkomsten van de workshops zijn meegenomen in de uitvraag. De geraamde waarde van het innovatiepartnerschap is 79 miljoen Deense kronen (10 miljoen euro).

Beoordeling
De voorstellen zullen worden beoordeeld op de impact op de beschreven uitdaging, het maatschappelijk potentieel, risicomanagement, planning en de prijs. De ontwikkelfase zal in 2017 starten en de commerciële fase in 2019.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor AanbestedingsCafe.nl zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@aanbestedings-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.