Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Efficiënt inkoopproject wint tweede prijs in Europa

Een samenwerkingsmodel voor inkoopprocessen heeft het Bureau Inkoop en Aanbestedingen Zuidoost-Brabant (BIZOB) een tweede prijs opgeleverd bij de UDITE Performance Inprocement Award. De Europese prijs werd afgelopen week op Malta uitgeraakt en is bedoeld voor innovatie en inspirerende projecten op gemeentelijk niveau. die bijdragen aan het professionaliseren van de inkoop.

Vijftien gemeenten waren aan gesloten bij het samenwerkingsmodel van de BIZOB. Hiermee werd de basis gelegd voor een efficiënt. succesvol en professioneel inkoopproces. De positie van de gemeenten werd behoorlijk versterkt op de inkoopmarkt door de gebundelde krachten. Directeur van BIZOB. Marcel Stuijts legde op PIANOo.nl uit waarom het Nederlandse project uiteindelijk zo ver kwam. “Het was voor de uiteindelijke beoordeling een sterk punt dat ons project gemakkelijk te kopiëren is op Europees niveau; niet afhankelijk van wetgeving. De samenwerking is vooral gericht op efficiency. het is een zakelijk en professioneel project.” PIANOo heeft inmiddels een samenwerking met BIZOB in gang gezet om kleine en middelgrote gemeenten te stimuleren om samen te werken op het inkoopvlak.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link