Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

'Energycoach kan energiekosten fors besparen'

Bedrijven kunnen maar beter een deskundige in de arm nemen om de inkoopstrategie voor energie-inkoop te bepalen. zegt Toine Dikmans. Door de complexiteit zijn er veel factoren die de prijs beïnvloeden.Dikmans is senior key accountant manager van Electrabel. een producent van energie. Hij stelt dat energy coaches bedrijven kunnen helpen met een inkoopstrategie die aanzienlijk aan kosten kunnen besparen.

Timing en kennis van zaken worden door Dikmans als belangrijke factors voor succes genoemd. De prijs voor energie wordt bepaald door de prijzen van gas. olie en kolen. maar ook door bijvoorbeeld koersverhoudingen van euro en dollar. de Amsterdam Power Exchange. overstromingen of nieuwe milieuvergunningen. Ook profielkosten zijn een belangrijke kostenpost.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link