Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Erasmus Universiteit gunt IT opnieuw aan Scholten Awater

Scholten Awater heeft de Europese aanbesteding van Erasmus Universiteit Rotterdam gegund gekregen ter waarde van 4 miljoen euro. Het bedrijf mag wederom werkplekapparatuur leveren. In 2009 won Scholten Awater de aanbesteding ook.

De aanbesteding heeft betrekking op het leveren van laptops, werkstations, thin clients, monitoren, tablets en randapparatuur aan de Rotterdamse universiteit. Ook zal Scholten Awater verschillende IT- diensten uitvoeren, zoals het afvoeren van afgeschreven hardware, opknappen van oude hardware en installatie op de werkplek. Ook het reparatie- en garantieproces loopt via Scholten Awater.

Contract van twee jaar
Het contract heeft een duur van twee jaar, met twee optionele verleningen van een jaar. De contractwaarde voor vier jaar is 4 miljoen euro. In totaal beschikt de Erasmus Universiteit Rotterdam over 3.200 werkplekken.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres