Winnend plan van aanpak schrijven

9 december 2024
 Zeist

Het schrijven van een kwaliteitsplan als onderdeel van de inschrijving op een aanbesteding is een vak apart. De klantvraag is vaak niet SMART, maar tegelijkertijd wordt er een heel SMART plan verwacht. Hoe schrijf je zo’n winnend kwaliteitsplan voor een aanbesteding? Tijdens deze cursus gaan we daar tot in detail op in.

Voor wie? De training Winnend plan van aanpak schrijven is bedoeld voor iedereen die zelf aan de slag gaat met planschrijven voor aanbestedingen of direct schakelt met aanbestedingsschrijvers. Denk aan: planschrijvers,  tenderstrategen, EMVI-schrijvers, EMVI-coördinatoren, Tenderstrategen, bidmanagers en tenderspecialisten.

Programma? In deze cursus gaan we aan de slag met het opzetten van de tekststructuur voor een winnend plan. We leren je hoe je de klantvraag en het project analyseert en goed beantwoordt. We gaan teksten structureren en schrijven, waarbij we aandacht hebben voor SMART schrijven, tekstopbouw en schrijfstijl. Onderscheidend zijn met name de manier die je leert om de klantvraag te ontleden en de tekstmodellen die we hanteren. Beide zijn bij ons intern ontwikkeld op basis van 600+ eerdere aanbestedingen.

Praktisch? Elk onderwerp in onze cursus hebben we voorzien van opdrachten, en gaan we dus gelijk ook oefenen. Met de nieuwe vaardigheden kun je morgen direct aan de slag.

Informatie over event

Ook interessant

Aanmelden Innovation Procurement Awards

Aanmelden Innovation Procurement Awards

Verplichte duurzaamheidseisen voor infrasector

Verplichte duurzaamheidseisen voor infrasector

Aannemer BAM rekent te hoge kosten

Aannemer BAM rekent te hoge kosten