Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

EZ sluit contract van 16 miljoen met vijf ict-partners

Het ministerie van Economische Zaken (EZ) heeft vijf nieuwe ict-partners voor het verrichten van applicatieontwikkeldiensten. Deze partners zijn Atos, Capgemini, CGI, Ordina en Sogeti. Het raamcontract heeft een looptijd van vier jaar en een geschatte waarde van zestien miljoen euro.

De nieuwe partners zijn geselecteerd op de economisch meest voordelige inschrijving. EZ verwacht dat er jaarlijks gemiddeld vier miljoen euro wordt uitgegeven aan applicatieontwikkeldiensten. De vijf geselecteerde partijen moeten steeds in minicompetities strijden om de order.

De vierjarige raamovereenkomst die het ministerie had met IBM, Ordina en Sogeti liep afgelopen juli af en moest via een nieuwe aanbesteding worden verlengd. Daarbij lag de focus op ontwikkeldiensten. Dienst ICT Uitvoering voert het beheer en klein onderhoud uit van de strategische en bedrijfskritische applicaties. IBM is in 2013 via een aanbesteding aangetrokken als partij die het beheer en onderhoud van de overige applicaties uitvoert. Dit contract met IBM loopt tot 2020.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres