Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Facturen sturen in CAP

Bijna een jaar na de start van CAP (Common Aftermarket Protocol) is het nu ook mogelijk om facturen middels deze communicatiestandaard te versturen. CAP is een communicatiestandaard die het mogelijk maakt om bestellingen en pakbonnen via internet te versturen. CAP is ontwikkeld op initiatief van 33 onderdelenproducenten en de vier grootste Europese inkoopgroepen.

De factuurstandaard maakt het voor onderdelenproducenten mogelijk om hun afnemers facturen te sturen via internet. De opmaaktaal XML vormt de basis van de communicatie.
In augustus 2003 is CAP van start gegaan. De communicatiestandaard wordt alleen gebruikt in het dataverkeer tussen onderdelenfabrikanten en ?distributeurs. Voor de communicatie tussen grossiers en distributeurs en tussen autobedrijven en grossiers zijn andere communicatiesystemen in de markt.

Bron: Automotive Online

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link