Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Fiat mag 3.000 bestelwagens leveren aan Bpost

Fiat heeft de aanbesteding van het Belgische postbedrijf Bpost gewonnen. [slide]Fiat kan hierdoor drieduizend exemplaren van het model Doblò leveren, aangevuld met enkele honderden exemplaren van de types Ducato en Scudo, zo schrijft Express.be.

Bpost beschikt over zesduizend bestelwagens, waarvan de helft dit jaar vervangen moet worden. Normaal gesproken wordt er jaarlijks een duizendtal bestelwagens vervangen, maar dit jaar wordt dit aantal opgevoerd.

Primeur voor Fiat
Het is de eerste keer dat Fiat bij Bpost een grote bestelling kan binnenhalen. De bestelwagens zullen door postbodes worden gebruikt ter vervanging van de exemplaren van de types Renault Kangoo en Citroën Berlingo First die momenteel in gebruik zijn.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link