Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Frederix verlaat Superunie

Frans Frederix verlaat inkooporganisatie Superunie na vijftien jaar dienstverband als algemeen directeur. Hij wordt per 1 november opgevolgd door Dick Roozen.Roozen is de laatste twintig jaar verantwoordelijk geweest voor verschillende activiteiten in grootverbruik. zoals non-food en versdistributie. Hij is onder meer in dienst geweest bij Unilever en Ahold. In zijn functie als algemeen directeur gaat Roozen zich toeleggen op de uitwerking van  Superunie’s nieuwe strategie. Het bedrijf wil de mogelijkheden van meer samenwerkingsvormen verkennen.

InkooporganisatieSuperunie vertegenwoordigt vijftien onafhankelijke detailhandelsorganisaties in Nederland. In totaal gaat het om 1800 winkels en een marktaandeel van meer dan 30 procent.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link