Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Gemeente Beek schrijft aanbesteding sporthal boven budget in

De gemeente Beek heeft haar aanbesteding voor de verbouwing van sportcomplex De Haamen stopgezet. Het bedrag waarmee op de aanbesteding werd ingeschreven was immers het dubbele van het budget dat ervoor was uitgetrokken door de gemeenteraad. Volgens de aanbestedingswet zijn gemeentes verplicht aanbestedingen stop te zetten wanneer deze boven budget zijn ingeschreven.

De Beekse gemeenteraad stelde op 15 januari 766.000 euro beschikbaar voor de verbouwing van het sportcomplex. Uit de aanbesteding bleek echter dat marktpartijen een bedrag van ongeveer 1.070.000 euro nodig hebben om het pakket aan eisen en wensen uit te kunnen voeren.

Verbouwing

Het stopzetten van de aanbesteding betekent dat de geplande verbouwing niet deze zomer kan beginnen. Samen met alle betrokkenen zal nu onderzocht moeten worden hoe de aanbesteding opnieuw in de markt kan worden gezet. Overigens zal deze zomer wel volgens plan een nieuwe vloer in de sporthal worden aangebracht. Die opdracht was immers geen onderdeel van de stopgezette aanbesteding.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres