Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
21
06
18
Jon Jonoski
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Jon Jonoski
Dossier: Aanbesteden
Soort:

Gemeente Beek schrijft aanbesteding sporthal boven budget in

Gemeente Beek schrijft aanbesteding sporthal boven budget in

De gemeente Beek heeft haar aanbesteding voor de verbouwing van sportcomplex De Haamen stopgezet. Het bedrag waarmee op de aanbesteding werd ingeschreven was immers het dubbele van het budget dat ervoor was uitgetrokken door de gemeenteraad. Volgens de aanbestedingswet zijn gemeentes verplicht aanbestedingen stop te zetten wanneer deze boven budget zijn ingeschreven.

De Beekse gemeenteraad stelde op 15 januari 766.000 euro beschikbaar voor de verbouwing van het sportcomplex. Uit de aanbesteding bleek echter dat marktpartijen een bedrag van ongeveer 1.070.000 euro nodig hebben om het pakket aan eisen en wensen uit te kunnen voeren.

Verbouwing

Het stopzetten van de aanbesteding betekent dat de geplande verbouwing niet deze zomer kan beginnen. Samen met alle betrokkenen zal nu onderzocht moeten worden hoe de aanbesteding opnieuw in de markt kan worden gezet. Overigens zal deze zomer wel volgens plan een nieuwe vloer in de sporthal worden aangebracht. Die opdracht was immers geen onderdeel van de stopgezette aanbesteding.

Jon Jonoski
Door Jon Jonoski
Jon Jonoski is een enthousiaste journalist die zich graag verdiept in de wereld van inkoop en aanbestedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.