Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Honderdste 'Kopen op Afstand'-aansluiting bij veiling Flora Holland

Steeds meer veilinginkoop wordt via een KOA-aansluiting gedaan: Kopen op Afstand. FloraHolland in Rijnsburg sloot woensdag 28 mei de 100e KOA-aansluiting aan op haar veilingklokken. voor het Rijnsburgse exportbedrijf Paauw en Van Egmond. Het aantal bedrijven dat via KOA inkoopt is de laatste twee jaar sterk gegroeid. evenals de KOA-omzet.De snelle groei is mede te danken aan de nieuwe software die vestiging Rijnsburg sinds januari 2008 gebruikt. Op piekdagen kopen vijfhonderd klanten op de tribune in op Rijnsburg. E?n op de vijf klanten koopt op drukke dagen via KOA. In 2007 werd er voor 27 miljoen euro ingekocht via KOA. Voor dit jaar verwacht FloraHolland Rijnsburg een groei in KOA-omzet van ruim 30%. FloraHolland veilt met name flora-producten. Producten als roos. chrysant. lelie en enkele zomerbloemen zijn op Rijnsburg favoriet bij KOA-inkoop. De tulp was de afgelopen maanden sterk in opkomst.

Bron: FloraHolland.com / Hortinews.com

Lees hier het oorspronkelijke artikel

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link