Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
22
01
18
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Aanbesteden
Soort: ,

Hoogleraar Jan Telgen neemt afscheid

Vanaf 25 mei dit jaar gaat Jan Telgen, hoogleraar inkoopmanagement met emeritaat. Dat verklaart hij tegenover AanbestedingsCafe.nl. De inkoophoogleraar wordt dan 66 jaar en zal niet langer actief zijn als hoogleraar. Wel geeft hij aan betrokken te blijven en op non-profit basis verder te gaan met een research-onderneming om mensen de gelegenheid te bieden om onderzoek te doen en te promoveren. “Op deze manier kan ik toch hetzelfde blijven doen”, vertelt Telgen.

Telgen is sinds 1987 hoogleraar aan de Universiteit Twente. Naast zijn academische werk, was Telgen ook een lange tijd werkzaam als partner bij PwC en Significant. De laatste jaren concentreert hij zich op zijn universitair werk. Hij houdt zich bezig met inkoop in de publieke sector, met speciale aandacht voor de inkoop van sociale diensten.

Opvolger
De vraag is of het vertrek van Telgen ook betekent dat de inkoopleerstoel verdwijnt. “Dit is nog niet duidelijk. Er wordt wel een medewerker geworven om mijn taken over te nemen. De vraag is echter of dit op hoogleraarsniveau gebeurt. De leerstoel zal zeker niet in de huidige vorm blijven bestaan.”

Afscheid Arjan van Weele
Later dit jaar zal ook Arjan van Weele, hoogleraar inkoopmanagement, afscheid nemen van de academische wereld. Dat doet hij tijdens een afscheidsrede aan de Technische Universiteit Eindhoven op 30 november dit jaar.

 

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor AanbestedingsCafe.nl zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@aanbestedings-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.