Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Hoogleraar Jan Telgen neemt afscheid

Vanaf 25 mei dit jaar gaat Jan Telgen, hoogleraar inkoopmanagement met emeritaat. Dat verklaart hij tegenover AanbestedingsCafe.nl. De inkoophoogleraar wordt dan 66 jaar en zal niet langer actief zijn als hoogleraar. Wel geeft hij aan betrokken te blijven en op non-profit basis verder te gaan met een research-onderneming om mensen de gelegenheid te bieden om onderzoek te doen en te promoveren. “Op deze manier kan ik toch hetzelfde blijven doen”, vertelt Telgen.

Telgen is sinds 1987 hoogleraar aan de Universiteit Twente. Naast zijn academische werk, was Telgen ook een lange tijd werkzaam als partner bij PwC en Significant. De laatste jaren concentreert hij zich op zijn universitair werk. Hij houdt zich bezig met inkoop in de publieke sector, met speciale aandacht voor de inkoop van sociale diensten.

Opvolger
De vraag is of het vertrek van Telgen ook betekent dat de inkoopleerstoel verdwijnt. “Dit is nog niet duidelijk. Er wordt wel een medewerker geworven om mijn taken over te nemen. De vraag is echter of dit op hoogleraarsniveau gebeurt. De leerstoel zal zeker niet in de huidige vorm blijven bestaan.”

Afscheid Arjan van Weele
Later dit jaar zal ook Arjan van Weele, hoogleraar inkoopmanagement, afscheid nemen van de academische wereld. Dat doet hij tijdens een afscheidsrede aan de Technische Universiteit Eindhoven op 30 november dit jaar.

 

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres