Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Huisarts wil praktische inkooptools

Dieren-, huis- en tandartsen hebben veel baat bij praktische en snel inzetbare inkooptools. Dit is de conclusie na een workshop over de inkoop van facilitaire zaken, zo stelt het vakblad Medisch Ondernemen.

Op 11 november vond in Amersfoort de workshop ‘Kosten besparen door efficiënt inkopen’ plaats, georganiseerd door Medisch Ondernemen en begeleid door een Facilitair Manager van inkoopdienstverlener BLMC. Medische ondernemers vanuit de dierenarts- huisarts- en tandartspraktijk deelden er hun kennis en leerden bij over het inkoopvak. De artsen gaven aan de praktische en snel inzetbare inkooptools die hen werden aangereikt te waarderen, maar ook behoefte te hebben aan onder meer stappenplannen bij onderhandelen en inzicht om de regie bij inkoop in eigen handen te houden.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres