Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoop groenproducten in Utrecht via MarktpleinGroen

Gemeente Utrecht heeft onlangs het MarktpleinGroen gelanceerd. Voor de inhuur van externen maakt de gemeente al gebruik van een marktplaats, maar ook voor producten wil Utrecht het makkelijker en toegankelijker maken. Het middel dat is gekozen is een online marktplein.

MarktpleinGroen is onderdeel van het online platform Marktpleinen030 dat door de gemeente Utrecht wordt gebruikt voor de inkoop van uiteenlopende goederen, diensten en werken. Binnen Marktpleinen030 bestaan er diverse afgeschermde Marktpleinen specifiek gericht op een bepaald product, werk of dienst.

Inkoop groenproducten
Binnen MarktpleinGroen zal de gemeente inkoopopdrachten uit gaan zetten voor groenproducten in de categorieën bomen en vaste planten (onder andere heesters, hagen en rozen). In 2014 gaf de gemeente ongeveer 750.000 euro uit aan de inkoop van bomen, 250.000 aan heesters, hagen en rozen en 500.000 aan vaste planten.

Kwalificeren voor marktplaats
Ondernemers kunnen zich kwalificeren voor het marktplein wanneer zij aan een aantal criteria voldoen. Alle opdrachten met een minimale waarde van 1.000 euro worden vervolgens aan de gekwalificeerde ondernemers verstuurd, dat schrijft NEVI.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres