Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoop zorg voor 2015 is afgerond

Vrijwel alle contracten voor volgend jaar in de zorg zijn rond. Dat zegt Staatssecretaris van Rijn van Volksgezondheid. De aangeboden zorg zal zijn op basis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Vorige week werd bekend dat de contracten tussen gemeenten en aanbieders van jeugdhulp gereed zijn.

De inkoop van Dagbesteding, Begeleiding, Cliëntondersteuning en Beschermd wonen zijn nu dus afgerond. Gemeenten en aanbieders zetten in een aantal gevallen nog wat puntjes op de i voordat zij het inkoopcontract formeel kunnen ondertekenen. Dit geldt bijvoorbeeld voor Beschermd wonen.

Nog veel werk
De Vereniging van Nederlandse Gemeenten zegt over de contractonderhandelingen in een verklaring: “In korte tijd is veel werk verzet, door gemeenten en aanbieders, met medewerking van cliëntenorganisaties: dit onder grote tijdsdruk. De VNG constateert dat er nog veel werk te doen is, maar het op tijd gereedkomen van inkoop geeft vertrouwen.”

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres