Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopcollectief Yiggers verdient gouden High Growth Award

Inkoopcollectief Yiggers heeft op 18 november in Theater Figi in Zeist de gouden High Growth Award in ontvangst genomen voor het beste groeibedrijf in de regio Zuid-Holland/Zeeland.


Ook verovert Yiggers de tweede plaats in de Top 100 van snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze lijst wordt op 25 november door ondernemersblad Bizz gepubliceerd. Het inkoopcollectief realiseerde de afgelopen drie jaar een groei van maar liefst 715 procent. De jury gaf bovendien een hoge waardering voor de kwaliteit van de groei.

Inkoopcollectief Yiggers voor particulieren. en haar zusteronderneming MKB Ondernemers voor kleine zelfstandigen. bundelen de koopkracht van hun deelnemers. Zo bedingen zij steeds lagere prijzen voor de achterban. Het inkoopcollectief heeft nu vier diensten: vaste telefonie. mobiele telefonie. juridische diensten en een nationale tankpas. In de toekomst komen daar nog energie en verzekeringen bij. Uiteindelijk zal het collectief alle maandelijks terugkerende lasten goedkoper maken.

Het inkoopcollectief geeft altijd 60 procent van het inkoopvoordeel door aan de deelnemers. Yiggers en MKB Ondernemers bedienen inmiddels meer dan 12.500 particulieren en 7.500 kleine zelfstandigen. Dit aantal groeit maand na maand met 7 à 8 procent. In 2008 wordt zo door het team van 31 medewerkers een omzet van ruim 30 miljoen euro gerealiseerd.

Directeur Martin Schuurman van het inkoopcollectief: "Ons succes is te danken aan de inspirerende droom en het aansprekende doel van ons bedrijf. Eind 2015 hebben wij in Nederland een miljoen deelnemers. die wij helpen om hun vaste maandlasten te drukken. Merkbaar en concreet. De balans in onze economie is volstrekt zoek. en het leek erop dat iedereen dit lijdzaam accepteert. Maar onbalans duurt nooit eeuwig en de financiële crisis heeft de wereld wakker geschud. Wij willen het tegenwicht vormen dat de balans zal helpen herstellen. Wij geven weer macht een iedereen die geen inkoopmacht heeft. Yiggers zal zich ontwikkelen tot de belangenorganisatie van deze eeuw. waar multinationals mee moeten gaan rekenen."

De High Growth Awards worden uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar opvallend snel zijn gegroeid. De prijs is een initiatief van PricewaterhouseCoopers. Rabobank en Bizz. het vakblad voor ondernemers. Bij de jaarlijkse toekenning van de High Growth Awards speelt niet alleen omzetgroei een belangrijke rol. maar ook de kwaliteit van die groei. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven. De groeicijfers worden gecontroleerd door een onafhankelijke accountant.

Inkoopcollectief Yiggers en MKB Ondernemers zijn nu gevestigd in Papendrecht. en verhuizen binnenkort naar het centrum van Rotterdam.

http://www.yiggers.nl

Dit is een origineel persbericht.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link