Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopdirecteuren willen meer netwerken

Inkoopdirecteuren hebben meer behoefte aan networking. Dat bleek op het eerste grote ‘purchasing network event op 26 november in het Kasteel van Brasschaet. Bijna 100 inkoopdirecteuren van de belangrijkste Belgische bedrijven zaten rond tafel om te debatteren over de grootste problemen in hun sector. Het selectie- en adviesbureau Purcon. organisator van het event. kijkt terug op een groot succes. Uit een enqu?te daarna bleek dat 85% van de deelnemers het nut van het event zeer goed tot excellent bevonden.

Er is een evolutie merkbaar waarbij het strategische belang van inkoop de functie optilt naar directieniveau. Toch blijft dit nog meer uitzondering dan regel.

Bron: I&L

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link