Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoper Karis verlaat Ahold voor directeurschap Zeeman

Bert Karis verlaat supermarktconern Ahold. Hij is daar momenteel druk met het opzetten van een werelwijde inkooporganisatie voor non-food. Vanaf februari zal hij echter in dienst treden bij Zeeman. Karis wordt de nieuwe directeur van de textielwinkelketen. Hij volgt daat Paul Schouwenaar op.


Die liet enkele maanden geleden al weten te willen vertrekken. Schouwenaar wil zich in de toekomst gaan richten op het investerin in retail. durfkapitaal en vastgoed. Karis zal de leiding krijgen over 965 winkel in vijf Europese landen; Nederland. België. Frankrijk. Duitsland en Luxemburg. Karis valt direct met z’n neus in de boter. want Zeeman bestaat dit jaar veertig jaar. Met de hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn heeft het bedrijf meer dan zesduizend werknemers.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link