Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
30
03
18
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Aanbesteden
Soort:

InkopersCafe.nl is jarig!

InkopersCafe.nl is jarig!

InkopersCafe.nl is jarig! Al 15 jaar voorziet de website inkopers onder meer van het laatste nieuws, interessante achtergrondartikelen en uitdagende vacatures. Wat ooit begon als een studieopdracht is van inkoopforum uitgegroeid tot een uitgebreid nieuwsplatform, met maandelijks meer dan 35.000 bezoekers.

Een van de hoogtepunten in die 15 jaar is de lancering van AanbestedingsCafe.nl. De scheiding van private en publieke inkoop bleek een gouden zet. Het gaf ons de kans om het nieuws specifieker, relevanter en interessanter te maken voor de twee doelgroepen, die qua DNA toch behoorlijk van elkaar verschillen.

Naast de professionaliseringsslag en groeiend aantal achtergrondartikelen, is InkopersCafe.nl ook steeds vaker real-life te vinden in de inkoopwereld. Afgelopen jaar hebben we twee Live-events georganiseerd, waarin inhoudelijke onderwerpen in de publieke inkoopsfeer werden besproken.

Op naar de volgende 15 jaar!

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor AanbestedingsCafe.nl zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@aanbestedings-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.