Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Kennisniveau ict-dienstverleners goed; prijzen te hoog

Klanten van Nederlandse ict-dienstverleners zijn tevreden over het kennisniveau. maar klagen over de prijzen. Dat toont een onderzoek onder tweeduizend ict’ers door TNS NIPO in opdracht van Computable aan.Onder de Nederlandse ict-professionals –en managers scoort de Nederlandse ict-dienstverlener een ruime voldoende. een 6.6. Het cijfer was hoger uitgevallen als het rapport gebaseerd was geweest op het kennisniveau van dienstverleners. Zij krijgen daar gemiddeld een 6.8 voor. Een beoordeling van de prijs werd echter ook meegenomen. waarvan het cijfer op 6.2 kwam. Vooral de diensten van Accenture. Gartner en IBM worden als prijzig beoordeeld.

Alle Nederlandse dienstverleners weten echter wel binnen het budget te blijven. menen de ondervraagden. Het gemiddelde rapportcijfer is een 6.6. Accenture en EDS vallen uit de toon met een score van 5.95 en 5.9.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link