Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Korting op voordelen apothekers valt buiten wet

DEN HAAG – Het afromen van de voordelen die apothekers hebben bij de inkoop van medicijnen. is in strijd met de wet. Dat stelt het College van Beroep voor het Bedrijfsleven (CBB) na toetsing van de tariefmaatregel van minister Hoogervorst van Volksgezondheid aan de Wet tarieven gezondheidszorg.


Het college nam donderdag een besluit in procedures die waren aangespannen door apothekers. hun koepelorganisatie KNMP en de huisartsenvereniging LHV. De angel zit in de individuele tariefscorrectie. een onderdeel van de gehele tariefmaatregel. Die correctie dient als vangnet voor individuele apothekers die bovenmatig worden getroffen.

Een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid wil niet reageren op de uitspraak of mogelijke gevolgen. ..We gaan de uitspraak goed bestuderen.”

Bron : nu.nl

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link