Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

KPN verliest kort geding aanbesteding Gelderland

KPN heeft het kort geding naar aanleiding van een aanbesteding van provincie Gelderland verloren. KPN spande een kort geding aan, omdat het bedrijf het niet eens was met de manier waarop hun inschrijving beoordeeld werd. De aanbesteding Infrastructuur, Hosting, Werkplek en Servicedesk is definitief gegund aan OGD. Dit meldt Dutch IT-channel.

KPN spande een kort geding aan, omdat haar presentatie los van de reeds ingediende offerte is beoordeeld, terwijl dit niet was aangekondigd. Tijdens de zitting zei KPN dat de presentatie een toelichting was op de ingediende offerte. KPN vond ook dat zij te weinig punten had gekregen voor haar presentatie en dat er sprake was van een subjectieve beoordeling.

Uitspraak
De rechtbank heeft de vorderingen van KPN afgewezen. De provincie mag de opdracht definitief gunnen aan OGD. Daarnaast moet KPN de proceskosten, die op het moment van de uitspraak 1.434,00 euro bedroegen, betalen.

Infrastructuur, Hosting, Werkplek en Servicedesk Diensten
De provincie Gelderland kondigde op 15 maart 2016 een Europese niet openbare aanbestedingsprocedure aan voor de opdracht ‘Infrastructuur, Hosting, Werkplek en Servicedesk Diensten’. Het doel was om een overeenkomst aan te gaan met een initiële looptijd van vier jaar, met de mogelijkheid te verlengen met twee keer twee jaar. De jaarlijkse waarde van de opdracht bedraagt ongeveer 5.650.000 euro.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres