Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
28
04
17
Samira Huibregtse
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Samira Huibregtse
Dossier: Aanbesteden
Soort:

KPN verliest kort geding aanbesteding Gelderland

KPN heeft het kort geding naar aanleiding van een aanbesteding van provincie Gelderland verloren. KPN spande een kort geding aan, omdat het bedrijf het niet eens was met de manier waarop hun inschrijving beoordeeld werd. De aanbesteding Infrastructuur, Hosting, Werkplek en Servicedesk is definitief gegund aan OGD. Dit meldt Dutch IT-channel.

KPN spande een kort geding aan, omdat haar presentatie los van de reeds ingediende offerte is beoordeeld, terwijl dit niet was aangekondigd. Tijdens de zitting zei KPN dat de presentatie een toelichting was op de ingediende offerte. KPN vond ook dat zij te weinig punten had gekregen voor haar presentatie en dat er sprake was van een subjectieve beoordeling.

Uitspraak
De rechtbank heeft de vorderingen van KPN afgewezen. De provincie mag de opdracht definitief gunnen aan OGD. Daarnaast moet KPN de proceskosten, die op het moment van de uitspraak 1.434,00 euro bedroegen, betalen.

Infrastructuur, Hosting, Werkplek en Servicedesk Diensten
De provincie Gelderland kondigde op 15 maart 2016 een Europese niet openbare aanbestedingsprocedure aan voor de opdracht ‘Infrastructuur, Hosting, Werkplek en Servicedesk Diensten’. Het doel was om een overeenkomst aan te gaan met een initiële looptijd van vier jaar, met de mogelijkheid te verlengen met twee keer twee jaar. De jaarlijkse waarde van de opdracht bedraagt ongeveer 5.650.000 euro.

Samira Huibregtse
Door Samira Huibregtse
Samira Huibregtse is een jonge, enthousiaste journalist die met plezier op zoek gaat naar interessant nieuws in de wereld van inkopen en aanbesteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.