Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
12
09
17
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Duurzaam inkopen
Soort:

Laatste kaarten voor FIRA shares! 2017

ISO 20400 gaat over het managen van de supply chain, over verantwoordelijke besluiten binnen de inkoop én over het oogsten van kansen voor business development. Maatschappelijk verantwoord inkopen (MVI) levert ook een aantal voordelen op: zekerheid van levering, risico management, vertrouwen van investeerders en trotse medewerkers. Deze twee begrippen kunnen bij de inkoop een belangrijke rol spelen, maar daar moeten nog wel wat stappen voor ondernomen worden. En dat is waar FIRA shares! over gaat.

Met FIRA shares! wil de organisatie de Nederlandse inkopers inspireren om door te pakken op MVI. 21 september organiseert FIRA daarom haar eerste seminar in Rotterdam. Tijdens het seminar worden er inspirerende praktijkverhalen verteld van sprekers zoals de internationale voorzitter van de commissie ISO 20400 Jacques Schram, Hugo Ward van Moorgen, Sven Romkes van ABN Amro, Ruud Scheerder van IFV en Els Duivenvoorde van Vitam. Hoogleraar Arjan van Weele is dagvoorzitter.

Schrijf je snel in!
De inschrijving is inmiddels begonnen. Er wordt van tevoren niet gevraagd voor een deelnemersvergoeding. Achteraf vraagt FIRA namelijk om een financiële waardering ter besteding aan een goed doel.

Je kunt je hier inschrijven. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in om te voorkomen dat je op de wachtlijst komt te staan. (No-shows kunnen wel een rekening verwachten.)

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor AanbestedingsCafe.nl zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@aanbestedings-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.