Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Lelystad zoekt innovatieve onkruidbestrijder

De gemeente Lelystad zoekt via een Europese aanbesteding naar een bedrijf dat zonder chemicaliën het onkruid kan bestrijden.[slide] Dit jaar start Lelystad al met een dergelijk experiment. De gemeente speelt met de aanbesteding in op het landelijke verbod op chemische onkruidbestrijding, dat volgend jaar ingaat.

De gemeente kiest voor een methode waarbij het losgemaakte onkruid direct wordt opgeveegd. Dat is een nieuwe manier van werken, want op deze manier hoeven er geen chemicaliën ingezet te worden. Deze methode moet nog verder doorontwikkeld worden, daarom zegt de gemeente “een innovatieve marktpartij te willen selecteren.”

Meerjarig contract
Via een Europese aanbesteding wordt gezocht naar een bedrijf dat de complete straatreiniging voor zijn rekening neemt. Het zou gaan om een meerjarig contract.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link