Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Mercell neemt CTM Solution over

Deze week maakte Mercell bekend dat het bedrijf CTM Solution overneemt. CTM Solution en Negometrix, dat in februari van dit jaar al werd overgenomen door Mercell, worden bovendien samengevoegd. Negometrix en CTM Solution zullen voortaan gezamenlijk de Nederlandse markt bedienen.

In februari besloot Mercell, aanbieder van e-aanbestedingsdiensten, al tot overname van het Nederlandse Negometrix. Mercell wilde zo een groter aandeel op de Europese markt verwerven. Nu voegt Mercell CTM Solution daaraan toe. CTM Solution distribueerde voorheen Mercell software en was als zodanig aan het bedrijf verbonden. Ondanks de overname blijven de software en dienstverlening van zowel Negometrix als CTM Solution, ongewijzigd.

Het hoofdkantoor van Mercell is gevestigd in Noorwegen. Mercell biedt e-aanbestedingsdiensten aan in Scandinavië en daarbuiten. Het bedrijf beschikt over circa vijfhonderd werknemers en bedient een kleine 30.000 klanten. Vorig jaar nam Mercell Visma Commerce ook al over.

Bron: ctmsolution.nl

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link